Ανακοίνωση Δασικών Χαρτών 2021-2022

Ανακοίνωση 2η Τροποποίηση της απόφασης ανάρτησης Δασικών Χαρτών για την περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και Πρόσκλησης Υποβολής Αντιρρήσεων. Από την Διεύθυνση Δασών Αιτ/νιας ανακοινώνεται ότι με την αριθμό 203678/08.11.2021 απόφαση του Δ/ντη Δασών Αιτ/νιας τροποποιήθηκαν οι προθεσμίες υποβολής αντιρρήσεων της 21605/05.02.2021 απόφασης ανάρτησης δασικού χάρτη οι οποίες έχουν πλέον ως εξής:

Kαταληκτική ημερομηνία είναι η 04.04.2022 και
για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή είναι η 26.04.2022

Οι Υποβολές Αιτήσεων για το ΟΣΔΕ ξεκίνησαν. 
Η Εταιρεία μας σαν Πιστοποιημένος Φορέας (ΚΥΔ), είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει. 

Καλέστε στο 26413 05712 για ραντεβού.

Δασικοί Χάρτες

Μέσω της συγκεκριμένης συμβουλευτικής υπηρεσίας, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την ανάρτηση των δασικών χαρτών και την τακτοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων, οι οποίες απορρέουν από τη δασική νομοθεσία, με απώτερο στόχο αφενός τη διασφάλιση της καταβολής της βασικής σας ενίσχυσης αλλά και των λοιπών αγροτικών ενισχύσεων, οι οποίες προκύπτουν από τα Συνδεδεμένα Καθεστώτα και από τα Μέτρα Αγροτικής Ανάπτυξης, και αφετέρου την εξασφάλιση της συνέχισης της αγροτικής δραστηριότητας.

Υπηρεσίες προς Ιδιώτες

Η Agro Forest προσφέρει προς ιδιώτες μία σειρά από υπηρεσίες που αφορούν χαρακτηρισμούς γεωτεμαχίων επί περιοχών με αναρτημένο Δασικό Χάρτη. Η εταιρεία αναλαμβάνει να το σύνολο των εργασιών από την αξιολόγηση των χαρακτηρισμών της έκτασης επί του Δ.Χ. και την δόμηση της βέλτιστης προσέγγισης για την υποβολή αντίρρησης μέχρι και την τελική υποβολή του φυσικού φακέλου και την παράσταση στην Επ.Ε.Α. 

Υπηρεσίες προς Αγρότες

Στην Agro Forest Παρέχουμε στον επαγγελματία αγρότη όλη την απαραίτητη ενημέρωση αναφορικά με τους χαρακτηρισμούς των αγροτεμαχίων του επί του αναρτημένου Δ.Χ. και τον κατευθύνει στην συμπλήρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων για την αποτελεσματική διεκπεραίωση των κανονιστικών απαιτήσεων που απορρέουν από την Εθνική Δασική και Αγροτική νομοθεσία.

Call Now ButtonΚλείστε Ραντεβού